Friday, January 11, 2013

I do! I do!

Jadi sejak akhir-akhir ni ramai orang terdekat saya telah melangsungkan perkahwinan. Maka bulan-bulan terakhir tahun 2012 yang lepas saya namakan sebagai bulan penuh cinta.  Well, I love everything about weddings. First and foremost for the couple, but it's often also an opportunity to see saudara mara atau kawan-kawan yang dah lama tak jumpa. 
Ambil cuti beberapa hari pulang ke kampung halaman di Kota Kinabalu untuk menghadiri majlis perkahwinan kakak saudara saya Nurun Nazifah. Selalu balik KK tapi bila balik KK untuk hadir majlis kahwin itu adalah bonus. Sebab masa tu la baru dapat jumpa makcik pakcik sepupu anak saudara semua. Masa tu la akan ada adegan peluk-peluk lama tak jumpa. Aww sweet kan!
Kenapa saya kelihatan seperti perosak gambar? Hihi untuk kedua mempelai, may the years ahead be filled with lasting joy. Ameen..
Anak-anak saudaraku
Soul sisters
Kurung moden by Nurul Wonder Wardrobe
Okay tamat cerita majlis kahwin di Kota Kinabalu.


 
At Sime Darby Convention Centre, Mont Kiara for Maria & Asfirdaus's reception ceremony
My heartiest congratulations to Maria & Asfirdaus and wish you a happy married life ever after. ... Barakallah :)
Shea, me & Fira. Who's next? Firaaaa!
Girls will be girls!


Okay yang ni pula di majlis resepsi Saiful & Intan di kampung halamannya di Tawau, Sabah.
Radhi yang dibawa terbang dari KL ke Tawau untuk beri kejutan buat pengantin lelaki yang nge-fan habis sama OAG.
The promise of a new beginning. Congratulations to a couple whose match truly seems made in heaven, Saiful & Intan :)
Aaaaa these girls! Suri, Mariam, Inty & Khay! I miss them already..
Di tempat penginapan Marco Polo hotel. Esoknya pulang ke Kuala Lumpur. Maka Tawau adalah destinasi penamat bagi majlis perkahwinan untuk tahun 2012. Happy for the bride and groom, happy for myself and happy to be surrounded by new friends. Well I'm not a naturally outgoing person but I enjoy meeting new people and discovering new cultures, countries, cities & etc. Poco-poco, lagu anak kampung Jimmy Palikat & persembahan live dari Ramli Sarip pada malam tersebut juga adalah sebahagian ingatan sepanjang keberadaan saya di Tawau. Hujung tahun yang gembira! And I just loveee weddings!

So congratulations couples everywhere. If you cherish each other, you’re living the life!


Love,
Nurul

12 comments:

syamimihaziqah said...

Comelnyaaaa flower girls ♥

Myra Abdullah said...

wahhh beautiful! beautiful!

syathirah said...

wow sonoknya orang kawin2.. what can i say... Nak Kawin Gak!!! By the ways u sabahan rupenye,, nice meeting u.. I dulu duk area Tawau.:)

cik nur said...

cantik semua baju2 nurul waktu gi wedding :)

adek.senyum said...

Akak cumil akak cumil.. Saya mntak izin copy gmbar akak ye ^^
Saya amik satu aje sbgai inspirasi sbb cumil baju n style shawl akak.
love akak lawa-lawa :D

ain said...

cantik baju pengantin. :D

Mr Apam said...

salam Nurul..da lama xdtng merayap kt blog nurul nih :)

pg kenduri kawin orng jer..Nurul plk bila tuh :)

f.a.r.h.a.h said...

aiiih,, pengen maen ke malay

amer akat said...

Hi.. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

www.izzayusani.com said...

love your baju... pernah g your boutique before u moved to d new place... :)

i said...

Meet u in person... so sweet and pweety... :)

Hidayah Suhailee said...

wowowow! so cute.. pretty + awsome!