Friday, October 12, 2012

baju sama


  Kesimpulan yang dapat dibuat dari kedua-dua gambar di atas ialah macam ni la kawan yang baik. Tak kesah baju sama. Tak kesah pinjam-pinjam baju dikala memerlukan. Okay sebenarnya saya bergurau. Saya ada baju macam tu. Kawan saya juga ada baju macam tu. So hari ni saya dah pakai, esok dia pula pakai. Boleh je pakai sama-sama. Tapi takut timbul fitnah. Eh tak ada kena mengena.


Thursday, October 11, 2012

Assalamualaikum

I know it's been quite awhile since my last update, tiba-tiba jadi kekok. Rasa nak cakap banyak-banyak pun malu. Rindu saya tak? Hihi mestilah tak rindu.. Sejak in relationship dengan Wonder Wardrobe saya kena beri komitmen yang penuh dengan kerja, jadi sampai rumah cuma ada waktu tidur saja. Tapi sebab sayang dengan blog ni, mulai hari ni saya cuba juga untuk update sekerap yang boleh. Okay jumpa esok ya!