Friday, October 12, 2012

baju sama


  Kesimpulan yang dapat dibuat dari kedua-dua gambar di atas ialah macam ni la kawan yang baik. Tak kesah baju sama. Tak kesah pinjam-pinjam baju dikala memerlukan. Okay sebenarnya saya bergurau. Saya ada baju macam tu. Kawan saya juga ada baju macam tu. So hari ni saya dah pakai, esok dia pula pakai. Boleh je pakai sama-sama. Tapi takut timbul fitnah. Eh tak ada kena mengena.


19 comments:

onie said...

onie pun suka kalau baju sama dengan kawan,tetiba teringat zaman study,suka pinjam baju kawan,hik

!za VS c!c! said...

bj tu jenis pattern peplum kan..kt mane ye akak beli?bole kongsi..=)

ashiera said...

cantik is simple

Aisha With The Apostrophe said...

Haha. Beli mana ni?

Anonymous said...

terharu.:D

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hehe xsalah kan kalau sama,,peduli org kate ape

Anonymous said...

Awaiting more posts!

budak kidal said...

me too :) tapi kekadang the other friends said ' tak bestnya beli baju sama . haha

haz said...

haz n kwn haz pnx kesah bli n pkai bju same2. suke lg ade la! hihi.btw bju tu stg cntik!!! >.<

Izyan Masri said...

KALAU TERSAMA DENGAN KWN OKAY LAGI,KALAU TERSAMA DENGAN ORG TAK KENAL ACANO? HEHE

Izyan Masri said...

CANTIKNYA DUA2.MENGANGA MULUT :O

Misz Mieza said...

Hehe.. Dah lama tak pakai baju sama ngan best friend.. =)

aini shahroni said...

hehehe..
cute laa kann..
pakai bju sama..

from ::Arkitek Hati::

aini shahroni said...

hehehe..
cute laa kann..
pakai bju sama..

from ::Arkitek Hati::

MaMa Rey said...

dl pn ada kwn baik kat skola.x kisah pinjam baju

The ShomeL TwinZ said...

tu namanya kawan sejati kan2...:)

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Hanya ada satu kesuksesan yaitu bila kita bisa menjalani kehidupan ini sesuai dengan yang kita inginkan.

kak nora said...

kalu ikutkan ramai lg org kt lua tu yg sama bj ..belambak kat kedai yg sama..cume kita sedar rakan kita jer kebetulan beli yg sama ngn kita..tak kisah lah..

Kidd Fallen said...

kalau baju sama kang orang ingat pergi boria pulak. hahahah ;p