Tuesday, July 17, 2012

Habit

‘You’ve got a really bad habit’, ‘Boleh tak kurangkan sikit habit tu?’ or ‘That’s a good habit to have’. Well, we heard these types of statements being said all the time kan. Hampir keseluruhan benda yang kita lakukan seharian adalah berdasarkan habit. Your actions, your responses, the way you live your life are all largely dictated by your habits. Okay think about it. You get up in the morning and use habits to get ready to start the day. Seperti? Cari tuala menuju ke toilet, berus gigi, mandi, sikat rambut dan pakai baju, that’s a habit. When you clap your hands after a performance, that’s a habit. Okay jadi point utama untuk tulisan kali ini ialah tentang habit diri sendiri bila ambil gambar. Terimalahh..
 
 
 TOLONGLAH TEGAKKAN KEPALA SAYA NI..




33 comments:

haz said...

hahaha. comel je semua gambar tu. x pyh tgkkn kepala pn x pe.. ^^

haz tgok gambar nurul pun dah terteleng2 kepala ni ha.. ngee~ xD

cleoptara | aidazura said...

hahaha!
yup nurul memang senget...semua gambar senget..skli tengok mmg x prsan...then bila baca n scroll blk....hakhak tergelak

merapu said...

Nurul baru perasan, tapi kalo tak senget, tak nampak Style, huhu. Tapi memang suke tegok gambar2 Nurul.

awek retro said...

dah agak dah...tang kepala tue...alaaa...majoriti take pic mesti lentok..never mind laa..janji comel...

Eka Jamaludin said...

dah lama i perasan habit u ni, but malas nak tegur. hihi. takpe, itu trademark meyhh

Gadis Gingsul said...

nurulll youuu always cute, comel ahhh...bilaa lah boleh cubit pipi tuu...sukses slalu untukmu dear...

Rina Ellisa said...

Hee.. Habit amek gmbr kepala senget eh.. HIHI :P

Kc Kasedah said...

haha hobi amik gambar tu kat semorang ada. especially girls. normal lah! lagipun you kan fashion icon so bila you amik gambar kan semorang pasti tengok :)

onie said...

dengan kaki tu,ce betulkan elok-elok..hehe,tapi pose akak semua menawan ,auwwwwwww :D

Misz Mieza said...

Betul2 habit tu.. Ada orang plak suka bergambar dari sebeeh site jer.. Contoh suka amik gambar dari sudut muka belah kiri or kanan.. =)

iyka zulaika said...

awak cantik macam tu. tak payah tegak kan kepala dah :)

Aina said...

haha,sweet.. kepala senget!

Dalynniea Abd Rahman said...

Haha comelllll.. smua pic awk sama jer cmtu kn.. btw sgt cute.. ;)

erra syahira said...

XPE..COMEL JER HABIT SENGET2 KEPALA NIE..MSTI DULU SUKA MAKAN LEHER AYAM..HEHE..

Anonymous said...

Nurul, nak tanya ni. Nurul selalu beli jubah dekat mana?

♥nurul♥ said...

haha ha'ah la. i got habit too.and when it comes to ambik gmbar pasport,org tu suka cakp,kepala tu,luruskan sikit haha

aDaNi isMaiL said...

takpe sbb nurul mmg comel dan cntik..
lawat la blog saya
http://kelipkelipsiang.blogspot.com

Myra Amira said...

walaupun kepala anda takleh ditegakkan, but the pictures still awesome.. :D

nizatus syahida said...

hahaha,,comel ape senget2 kepale..

Myra Abdullah said...

hehe.nurul.meh nk pasangkan simen kt leher tu.hehehe

comel laa kalo posing cmtu =)

alessandramyralf said...

and ur legs !!!!!!!!!!!!! mesti bersilang !!!! hehehee

secantikmanis said...

hahahha kalau nurul jenis habis senggetkan kepala,,, sy pulak.. xboleh duk tegak. mesti kaki salah 1 akan bersilang

Erna EER said...

sangat versatile =)

zeera said...

style masing2 kan...habit yg comel boleh diteruskan...

nurdani said...

hahaha. habit yang style

Qa said...

walaupun nurul talk talk ni senget bile begamba, tetap cantik..! pewwit hehe

btw suka tgok awk..comel je!

Erra Kyra said...

nak kutuk awak boleh ?






COMEL!!!

cik fadh said...

senget pown ttp cute..admire dgn sis ;)

nizatus syahida said...

comel je kepale senget2 pon..hehehe

AqilahRomi said...

And your legs too! But nvrmind, even dgn gaya kepala senget dgn kaki silang mcm tu pun, nurul still cantik! :)

nn said...

tilted head and crossed legs. boleh jadi your trademark pose. hehe

Anonymous said...

jd bini sy jom..huhu

Sizzling Suzai said...

hahahahhaha...same lar kiterrr!!! hahahha..neway there r just nice dear =)