Wednesday, February 29, 2012

Nurul Wonder Wardrobe ft OAG

Selepas hampir dua bulan menyiapkan Nurul Wonder Wardrobe (NWW) akhirnya pada tanggal 25 februari nafas dapat di hela dengan lega apabila majlis pembukaan secara rasmi telah berjalan dengan baik dan lancar, Alhamdulillah. Majlis bermula pukul 9 malam, dimulai dengan kata-kata aluan dan bacaan doa dari ayahanda tercinta. Keserabutan dan kesesakan untuk berfikir bagi menyiapkan majlis telah menyebabkan kami terlupa untuk merakam detik-detik best malam itu. Maka untuk entry ini kebanyakan gambar adalah di ambil dari orang. Credit to Jiha, Suri & Yana.

Sorry Yana i curi gambar ni. Hihi

Look who's back!! Its Radhi OAG!!!!!!!!

Dihidangkan lagu-lagu OAG seperti merDAYka, Generasiku, Slumber, Akustatik, Si Pengasih Muda, Senyuman Ragamu & 60 tv.

Para hadirin dan hadirat.

Jayzuan dan rakan-rakan yang telah meng-havoc-kan keadaan.



Radhi so briskly energetic as usual. A truly great performer!

Big thanks to Radhi, Azzam, Afig, Nazrin & Azmeer. I really can't say thank you enough for making that night so memorable. Teruskan berkarya dan bermusik, my thoughts and prayers go out to you guys!

And thanks to kawan-kawan yang terlalu banyak untuk di nama kan satu persatu, dan semua yang hadir, terima kaseh banyak-banyak.

May Allah bless you!

And to Nadia Huda & Melissa Faeka yang rajin membantu dari petang sampai lah ke malam thank you sooo much! I tweet nak minta siapa-siapa tolong sebab tak cukup kaki tangan, and dorang berdua lah yang sedia membantu dari iron baju sampai menyediakan finger food walaupun sebelum ni memang tak pernah jumpa langsung. You guys are truly amazing. I love you so muchhh!!!!

Dan ayah yang ada urusan kerja di Sabah lepas tu ke Medan Indonesia tapi tetap mencuri masa untuk singgah ke sini untuk sama-sama menjayakan majlis, terima kasih ayah!

Selesai majlis. Semua tulang belakang di sebalik Nurul Wonder Wardrobe. Comelnya mak di tepi tu. Hihi

Say cheese!
Radhi yang kelihatan 20 tahun selamanya.


Special thanks untuk Amin yang menyiapkan hampir 50% isi Nurul Wonder Wardrobe, dengan segala hasil kayu, besi, sampai la cookies untuk doorgift Amin jugak la yang buat. And thanks untuk Jojon yang siang malam gigih pasang lampu dan kipas yang banyak sangat nak di pasang di boutique tu, terima kasih banyak-banyak. And untuk Bop Sopan & Achek yang menyiapkan wall mural sehari suntuk thanks sangat-sangat! I probably missed beberapa nama but you know who you are! And i mean every single soul that helped us dari awal hingga akhir majlis cuma Allah dapat membalas jasa budi baik kalian semua.

Dan teruskan menyokong Nurul Wonder Wardrobe ya! Pintu sentiasa terbuka untuk anda semua, come visit our shop at Alam Avenue section 16, Shah Alam.

Like us on Facebook
LinkFollow us on Twitter


23 comments:

Farah Hanis said...

Wowww satu pencapaian yg cukup hebat!

Farah Azurah said...

tahniah kak nurul ! lawa kedai akak :)

ShahidaAzlini said...

Tahniah Nurul..

Anonymous said...

Yeayy me love you too nurul! :)
-melissa

myra abdullah said...

waaaahhh =D
tahniah nurul
moga-moga NWW akan terus berjaya.
amin =D

Syuhada Nasya said...

congret nurul .. :)

yaumil hidayah said...

congrats nurul..nanti kalu free2 i datang k :) nak tanya sket yg paper lantern duk terabur atas lantai tu u beli katne? i tengah cari..pls email me so that i am updated. tqvm

yaumilhidayah@ymail.com

Dyla Zaman said...

teringin pergi soping disana.. tapi jauh sgt la pulak.. heheh

untoldhistory said...

mukaaa mudaaaaaa remaja semua:D btw, best of luck!

tiey said...

sis nurul ..:) ty tersangt la suka n gaya kak nurul,,,tpi ty na pegi shah alam memg xkesempatan,,law yang On9 punye xda ke k.nurul ??

sue ferra said...

naa g xp jauhhhhh ..ctik shoppp

Gadis Gingsul said...

tahniah,,,,dear
smga kelak berjaya amien..
and saya boleh belanja heheheh...

iyka zulaika said...

muka ada ala ala marshanda lah. kali pertama tgk la. hehe :D

SYAKIRA said...

wahhh. beshnya. gud luck sis ! may ur business run succesfully ! amin. (:

fajar jalal said...

nurul, make a tutorial video for shawl style yg nurul pakai tu boleh? please3..

khairunnisa ♥ said...

nice =)
and congrats ^_^

Izyan Masri said...

OH GOD!FULL OF JEALOUSY LAH SISTA!HEW HEW

onie said...

congrats sis....onie tak dapat p :(

Miss Anis said...

wahh..hebat..tahniah...

Hana_Maroo said...

tahniah...

obat alternatif asma said...

semoga sukses selalu

Maya Diana said...

congrats Nurul...smoga sukses
hope boleh join this site yg boleh jadi antara medium utk promote ur boutique http://www.rakanblog.com n
https://www.facebook.com/RakanBlog
leh tgk tutorial n 8 SEBAB kena join rakanblog.com kat blog MD juga..k c ya

ahmad farhi said...

terbaik la nurul.. radhi pegi buat perform kt butique kau!!! handal forever..