Wednesday, July 28, 2010

terima kasih, kasih diterima.


okay semua, hello! mula-mula sekali i nak ucapkan terima kasih pada semuaaaaaaa yang menyokong jualan pre loved items up for grabs. alhamdulillah semua dah terjual dengan jayanya. dan insyaallah esok i akan hantar setiap barang yang dah terjual ke destinasinya. dan pada semua yang dah email walaupun tak sempat sebab sistem siapa cepat dia dapat, tak mengapa, lain kali ada lagi. jadi tunggu ya!!

oh blog ni juga akan senyap dalam beberapa hari sebab minggu depan ada mid-semester exam. jadi pada semua jaga diri baik-baik ya, saya akan merindui anda. ceh tetiba. sehingga berjumpa lagi.

love,
nurul.

Monday, July 19, 2010

Hello budak-budak "julai"


hai, saya sangat teruja. sebab malam ni kami semua akan sambut ulang tahun kakak saya. sooo.. lets party all night long.. yeaah! (party la sangat kan haha)
budak kecik yang macam ala-ala arnab ni ialah anak buah saya, juga bertanggungjawab sebagai mascot malam itu. hello dedek!eh abang-abang, kakak-kakak, jangan tak malu. makan je semuaa. buat macam rumah sendiri. sila.. sila.
eh bik.. rajinnya. rambut bibik lawa la. eh yang baju pink, awak lepas balik orang kahwin tak mandi-mandi ye? heheokay mari nyanyi ramai-ramai ya. allah selamatkan kamuu.. allah selamatkan kamuu.. allah selamatkan ismik ulam raja.. eh salah-salah. allah selamatkan raudhatul jannah.. allah selamatkan kamuu.. yeaaay!!
ini dia kakak saya yang hari jadi tu. selamat hari jadi ye. dah tua dah. semoga panjang umur ya dan rezeki pun akan selalu dimurahkan tuhan. amin! eh tambah sikit lagi, lekas-lekas ketemu soulmate ya! gue doakan selalu. amin! amin!
alamak, dah tua pun ada belon-belon jadah. haha layan je lah..
eh apa yang awak-awak sedang lakukan ni?
warga tv selangor.
amboi dedek! bukan main suka lagi bila abang-abang yang angkat kan?
bahagia sehingga terkinja-kinja.
alaaa.. dah nak bersurai. okay terima kasih semua sebab sudi datang majlis saya, eh tak majlis kakak saya. saya punya lama lagi. bulan november. eee? perlu ke bagitahu? hahah geli mak!!
okay, dah. itu saja untuk kali ni ya. :)

OH YA ENTRY INI JUGA ADALAH INGATAN UNTUK ORANG-ORANG YANG LAHIR PADA BULAN JULAI. SELAMAT ULANG TAHUN JUGA UNTUK ABANG,AYAH, JIHA, NISA DAN SEMUA YANG LAHIR PADA BULAN JULAI. YANG LAHIR OGOS, SEPTEMBER, NOVEMBER TAK MASUK SENARAI YA? HEHE

Thursday, July 8, 2010

tak kenal maka tak cinta

  • sekarang hidup dekat msu dah tak bosan macam dulu lagi sebab dah ada mereka-mereka ini..

yang ini..
dan yang ini..
si gila ni..
dan dan dan.. betul lah kata orang, tak kenal maka tak cinta.
kan kan?