Tuesday, January 20, 2009

sabah, here i come !



oh okay, next week aku exam 28-31 january. takut!

lepas tu cuti sebulan !
dannnn....
8 ferbruary 2009 pukul 5.10 petang akan terbang dari KUALA LUMPUR ke KOTA KINABALU,SABAH !
akan berada di sana selama 12 hari sahaja.
25 february aku balik semula ke SHAH ALAM dan memulakan kehidupan seperti biasa !


Ndak sabar sudah...

Sunday, January 18, 2009

Palace Of Justice

lima sekawan



boleh jadi model la jugak


azan kalau part posing no 1





kesayanganku
zatul & nisa

yang dekat tengah tu kawan lama azan dan wawan.



Istana Kehakiman


sesi melobi hakim!


14/1/2008 ke Palace Of Justice di Putrajaya. rombongan masa tu agak-agak dalam 70 orang rasanya. pukul 8 sudah terpacak di kolej. tapi gerak pukul 9 jugak. dalam pukul 9.30 la lebih kurang, kami pun sampai. mula-mula masuk ke Palace Of Justice tu kami kena bawa ke bilik persidangan.pelajar dari uitm semua da elok duduk dalam tu. kami je yang lambat. lepas semua dah duduk tempat masing-masing baru la penerangan bermula. lepas dah habis dari bilik persidangan kami kena bawa pegi ke muzium kehakiman, perpusatakaan kehakiman, penjara, mahkamah rayuan, dan entah ke mana lagi. itu ini itu ini pukul 12.30 semua da selesai. bas datang kami pun ucap good bye..