Sunday, October 19, 2008

12 OKTOBER 08

agak kelewatan upload gambar masa yuna EP launch hari tu. aku pun baru tengok2 balik gambar ni. KL pac sangat2 indah. kalau berani pegi la sana.tengok sendiri.. okay?





tengah shoot untuk filem terbaru yasmin ahmad bartajuk " poligami "

opening band.. sundae ! dorg best !

ni vokalis dia. lawa !

ni OTAM ! hmm layan jugak laaa.. dkt tepi belah kiri tu AG

dan yuna pun bermulaaaa..







cup cakes yuna ! canthek dan sedap ! lepas aku mkn tiba2 suara aku ala2 yuna.betul ! aku x tipu..

baju biru, baju hitam kolar putih dan tudung coklat bukan ahli band sundae..haha

sekian sahaja cerita tentang hari itu.
kepada shai terima kaseh untuk tiket !
kepada yuna,terima kaseh yang ter-amat kerana memberi sesuatu untuk diperdengarkan..
semoga tuhan dapat membalas jasa baik anda.
kepada izzahtul mardhiah,raudhatul jannah dan azmy,
tiada apa2 ucapan khas buat anda..kahkahhh..

Sunday, October 12, 2008

Yuna Ep Launch

teruja melihat persembahan yuna tadi yang totally awesome(bak kata azmy)..best la, x rugi pun rm25 untuk tiket..memang berbaloi,hmm dpt EP skali && cup cakes khas ada nama yuna . jgn jeles...ngeee..
suasana dekat sana relaks dan santai..duduk di lantai beramai-ramai sambil menghayati irama dan lagu.. n satu lagi tahu x?KLpac canthek gila! try la pegi sana.kalau shoot gambar memang terbaek la! ohh yeaa.. aku x upload lagi gambar2 kami tadi.nnt esok2 free sikit aku upload.memory camera pun dgn kakak aku.sedang kepenatan ni..tunggu yeaa..

gud nite : )