Tuesday, October 28, 2008

penutup raya

pada 26 hb hari ahad yang lepas, sebuah majlis makan2 sempena deepavali telah diadakan bertempat di jalan vanadium seksyen 7 shah alam.haha jokin. actly masa raya ke-2 hari tu da buat open house tapi yang datang semua kawan2 mak ayah aku n kaum kerabat ja, banyak yang x dapat datang , ya la raya ke-2 semua pun masih di kampung lagi. jadi untuk ke sekian kalinya orang rumah pun bersetuju untuk buat sekali lagi majlis raya tapi secara kecil-kecilan ja tu pun untuk kawan2 saja la. kawan2 aku sorang pun xda yg datang! uwaaa sadis ! nisa x dapat datang yala dia tinggal jauh dekat resak.tapi dun worry nisa , kecik faham. si kambing pun x dapat datang mengada-ngada betul x balik shah alam lagi. lama betul dekat srawak tu ! orang rindu ni ! cepat la balik kambingggg!! so adala sedikit gambar2 yang sempat diambil hari tu.

ni idayu . izzah . aku

unavailable

anak buah aku terbaring kepenatan sambil minum susu dugro

ni masa baru sampai. ambil makanan pun cam bajet la kan,tp lepas tu aku agak dalam 3 4 kali gak dia hantam makanan atas meja tu

shai. adrian. azmy.



cehh kiut la kunun.azmy dengan rambut baru. bajet ali kott !



konon2 rajin la kan


budak ni model iklan. dia yang ajar aku pose mcm ni.


orang sbelah aku ni kalau dia call,ringtone dia paling special ! aku letak lagu mocca,my only one.pehh bertuah la ayah aku ni.


tida kerja la tu


bakal abang ipar


tadi pakai jeans skg pakai kain sarung,al-maklum la mau sembahyang maghrib..haha ambil ati mak aku la tu kan..pehhh

dalam ramai2 ni ada seorang makhluk tuhan tgh baca doa. cuba lihat.

orang2 yang kurang kaseh sayang


budak2 ni semua kazen2 aku

terlalu penat sampai tudung aku pun da terbuka luas

ni la serba serbi coretan dan gambaran tentang hari itu.
kepada emi dan izzat.next year ada lagi: )


Sunday, October 19, 2008

12 OKTOBER 08

agak kelewatan upload gambar masa yuna EP launch hari tu. aku pun baru tengok2 balik gambar ni. KL pac sangat2 indah. kalau berani pegi la sana.tengok sendiri.. okay?

ni masa mula2 sampai KL pac. event x start lagi. ambil kesempatan la ambil2 gambar. bajet sejuk! konon dkt luar negara la kan.

aku suka yang ni. azmy ambil dari sisi rumput ! ko pandai ! jgn kembang oi ..

duduk duduk atas rumput.. bangunan blakang tu best

tengah shoot untuk filem terbaru yasmin ahmad bartajuk " poligami "

opening band.. sundae ! dorg best !

ni vokalis dia. lawa !

ni OTAM ! hmm layan jugak laaa.. dkt tepi belah kiri tu AG

dan yuna pun bermulaaaa..

jeles tengok dia pandai maen gitar. dan aku? x tau maen apa2 pun.. kesian..





cup cakes yuna ! canthek dan sedap ! lepas aku mkn tiba2 suara aku ala2 yuna.betul ! aku x tipu..

baju biru, baju hitam kolar putih dan tudung coklat bukan ahli band sundae..haha

sekian sahaja cerita tentang hari itu.
kepada shai terima kaseh untuk tiket !
kepada yuna,terima kaseh yang ter-amat kerana memberi sesuatu untuk diperdengarkan..
semoga tuhan dapat membalas jasa baik anda.
kepada izzahtul mardhiah,raudhatul jannah dan azmy,
tiada apa2 ucapan khas buat anda..kahkahhh..

Sunday, October 12, 2008

Yuna Ep Launch

teruja melihat persembahan yuna tadi yang totally awesome(bak kata azmy)..best la, x rugi pun rm25 untuk tiket..memang berbaloi,hmm dpt EP skali && cup cakes khas ada nama yuna . jgn jeles...ngeee..
suasana dekat sana relaks dan santai..duduk di lantai beramai-ramai sambil menghayati irama dan lagu.. n satu lagi tahu x?KLpac canthek gila! try la pegi sana.kalau shoot gambar memang terbaek la! ohh yeaa.. aku x upload lagi gambar2 kami tadi.nnt esok2 free sikit aku upload.memory camera pun dgn kakak aku.sedang kepenatan ni..tunggu yeaa..

gud nite : )